KESÄFIILISTELYÄ TOUKOKUUSSA



Eilen oli todella kaunis päivä. Olin ulkona paljon ja tein jopa pyörälenkin. Aurinko paistoi lähes pilvettömältä taivaalta. Kesä....vihdoinkin! Lämpötila oli noin +20 astetta. Kissankin kanssa olimme pihassa iltapäivällä noin puoliltoista tuntia. Puut viheriöivät, aurinko lämmitti, linnut lauloivat♫♫



 Koska olen herkkäihoinen (ehkäpä muutenkin oli tarpeen), niin laitoin aurinkorasvaa - jotain 50 -suojakertoimella olevaa - ja ajattelin olevani jossain Italiassa/ Espanjassa, jossa aina tarvitsee aurinkorasvaa. Siitä tuli vähäksi aikaa hyvä mieli - ihania reissumuistoja💛


Suomen kesä on todella kaunis ja ihana! Ainakin silloin kun aurinko paistaa ja lämpötila pysyttelee +20 - +25 asteen välillä. Ehkäpä muistelen lapsuuteni kesiä 1960 - luvulla, jolloin kesä oli (muistaakseni) aina oikea kesä ja helle oli jo silloin kun lämpötila oli noin +28 astetta. Silloin myös talvet olivat oikeita talvia lumineen ja pakkasineen. 


Viime aikoina on ollut aivan liikaa sateisia kesiä tai kesäkelit ovat olleet joskus muulloin kuin varsinaisina kesäkuukausina.



Siispä odotan, toivon, haaveilen. Haaveilen kesästä, jolloin voin pyöräillä loputtomiin...käydä ehkä uimassa...kokea auringon lämpöä...istua kahville omaan pihaan/ parvekkeelle...ja tuntea kesän ihollani.
Sellaisen kesän jälkeen uskoisin jaksavani tulevan syksyn paljon paremmin kuin kesän ollessa sateinen.


Kommentit

Suositut tekstit